DARUIESTE VIATA: Sute de copii mor pentru ca spitalele ii imbolnavesc si mai rau. Cum ii puteti ajuta sa fie tratati decent

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Sute de copii au murit pana acum din cauza infectiilor luate din spital si nu a bolilor cumplite care ii chinuiau. Cele mai multe sectii de oncologie sau pediatrie din Romania nu au sali sterile, unde pacientii sa fie feriti de alte boli.

Situatia se poate schimba daca oamenii de afaceri directioneaza 20% din impozitul pe profit catre Asociatia Daruieste Viata care in ultimii ani, din contributia lor, a investit in spitalele din Romania peste 4 milioane de euro.

Andrei are aprope 8 ani si, desi zambeste, duce cu el un diagnostic dur: fibroza chistica, o boala genetica rara care ii slabeste plamanii si intreg sistemul digestiv. Crizele il tin mai mult prin spitale, insa pentru mama e stalpul de care se sprijina.

Fibroza chistica nu poate fi tratata. In sase centre, medicii incearca sa amelioreze durerile pe care le indura acesti copii. Andrei e internat in sectia din Brasov, unde nu exista conditii pentru ca pacientii sa nu fie expusi riscului de infectii: saloanele sunt comune si nu exista grupuri sanitare separate.

DESCARCA FORMULARUL DE DONATIE DE PE SITEUL WWW.DARUIESTEVIATA.RO.

Cu 250 de mii de euro voluntarii Asociatia Daruieste Viata vor sa construiasca trei camere sterile in care copiii sa fie tratati la standarde occidentale.

AFLA CUM POTI DIRECTIONA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT SUNAND LA 0729.999.777

Oamenii de afaceri pot salva vietile acestor copii directionand, pana la 31 decembrie, 20% din impozitul pe profit, care altfel ar ajunge in bugetul statului, catre Asociatia Daruieste Viata. In felul acesta devin actionari la Bursa de fericire, dar mai ales saveaza de la moarte mii de copii in fiecare an.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO