Ciobanii se bat pentru un loc in singura piata cu abator din Bucuresti


Ultimul update: Vineri 18 Mai 2012 05:47
Data publicarii: Luni 06 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Ciobanii care vor sa-si vanda mieii in piata din Aparatorii Patriei au inceput sa faca liste. Deja s-au inscris 50 de oameni, iar numarul lor creste, asta desi nu e loc pentru mai multi.


Cand statul nu-si da interesul, ce credeti ca se intampla? Se lasa cu inghesuiala in singura piata din Bucuresti, in care ciobanii isi pot sacrifica mieii.

Data fiind situatia, au si aparut listele de asteptare pe care s-au trecut toti cei dispusi sa isi vanda marfa intr-un mod civilizat. Problema este ca unii vor ramane pe dinafara, asa ca nu scapam de animalele taiate pe marginea drumului.

In Aparatorii Patriei se lucreaza de zor, pentru ca piata trebuie sa functioneze pana la sfarsitul saptamanii. Muncitorii asambleaza tarcurile in care vor intra 50 de ciobani care isi vor vinde mieii.

S-au facut deja doua liste cu cei care vor sa vanda in Aparatorii Patriei. Inevitabil, unii vor ramane pe dinafara. Asa ca isi fac planuri de rezerva si spun ca vor iesi cu turmele la marginea soselelor, unde vor taia mielutii alesi de eventualii clienti.

Nu am fi ajuns aici daca si celelalte primarii de sector ar fi deschis piete pentru Paste, se plang intr-un glas ciobanii. Cat despre pret, in principiu, vor cere cam 17 lei pe kilogram.

Tags: sarbatori, paste,

Pietele din Capitala, luate la puricat. Mieii nu se vand oriunde
Iedul ia locul mielului in meniul de Paste! Este mai usor de digerat!
Mieii pentru Paste se vand la marginea drumului
VIDEO PROTVPLUS.RO