Brunch în aer liber în Poiana Brașov. Turiștii au avut de ales între berbecuț la proțap, borș de miel sau saramură de pește
Ce putea fi mai plăcut decât să stai la aer curat şi să te bucuri de sărbătoare. Asta s-a întâmplat duminică la munte, unde mulţi s-au pregătit doar cu poftă şi hainele largi pentru că de bunătăţi s-au preocupat gazdele lor.
Berbecuț la proțap, borș de miel și saramura de pește sunt numai câteva dintre preparatele cu care au fost întâmpinaţi.
În Poiana Brașov a fost senin, iar 500 de turişti cazaţi în staţiune au fost invitaţi la un brunch în aer liber. Bucătarii au pregătit mâncăruri pentru toate gusturile.
Alegeri 2024
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
Laura Mihalache, bucătar șef: „Vom începe cu un borș de miel cu leurdă, cu ștevie, cu lobodă. Am inclus în acest borș și verdețuri de primăvară. Avem saramura de pește, pentru că trebuie un preparat mai ușor. Și avem berbecuțul la proțap, pentru că el este piesa de rezistență, un berbecuț care 48 de ore s-a scăldat într-un baiț ușor acid.”
Multe feluri mai târziu pofticioșii au gustat cozonacul cu fistic. Cine nu a mers la somn a ieşit la plimbare, ca să ajute digestia şi să facă loc mesei de seara.
Iar cei care nu au mâncat cu două guri au putut chiar să pedaleze.
Şi luni la munte unde vor fi în jur de 22 de grade Celsius.