Botez in familia fostului presedinte. Elena Basescu si sotul ei si-au botezat fiul de 3 luni, pe Traian Jr.

27-04-2015 17:47


Imbracat in costum de marinar, spre mandria bunicului, Traian Basescu Jr., nepotul fostului presedinte, a fost crestinat la Biserica Sfantul Silvestru din Capitala.

Daca la botezul Sofiei, surioara lui de doi ani, a fost petrecere mare, la Traian, parintii Elena Basescu si Bogdan Ionescu si-au chemat doar prietenii apropiati. Iar la iesirea din biserica, fericita mamica, fata fostului presedinte, a declarat ca-si mai doreste o fetita.

La botez, Traian Junior a primit numele bunicului, dar si uniforma. Parintii, Elena Basescu si Bogdan Ionescu, l-au imbracat intr-un costum de marinar. Si i-au organizat o petrecere restransa, la care au invitat doar cativa prieteni apropiati.

Micul Traian, acum in varsta de 3 luni, l-a facut mandru pe bunicul sau inca din primele ore de viata. Fostul presedinte a anuntat atunci fericit ca "s-a nascut inca un Basescu si este plin de personalitate. Ii multumesc fiicei mele pentru o nepotica si un nepotel."

Acum, Traian Basescu nu-si mai incape in piele de fericire. Are trei nepoti, unul in varsta de 1 an de la fata cea mare, Ioana, iar de la Elena si pe Traian Jr. si pe Sofia Anais, in varsta de 2 ani, cu care s-a mandrit de asemenea foarte mult.

Pe viitor, nu-i exclus ca Traian Basescu sa fie din nou bunic, pentru ca fata lui, Elena, a anuntat ca-si mai doreste o fetita.

VIDEO PROTVPLUS.RO