Blocaje pe DN1, in sensul spre Capitala. Politistii recomanda rutele alternative in zilele urmatoare

Dată publicare: 02-01-2014 18:57
Dată actualizare: 05-01-2014 06:49


Cat de pline au fost statiunile de pe Valea Prahovei s-a vazut joi, pe drumurile inspre Bucuresti. Oamenii si-au facut bagajele si au pornit amarati catre case.

Politistii i-au indrumat pe soferi sa foloseasca variantele ocolitoare, nu de alta, dar pe soseaua principala s-a stat bara la bara pe 10 kilometri lungime.

Greseala mare a fost ca au plecat toti cam in acelasi timp, adica imediat dupa pranz. E adevarat ca si hotelierii le-au cerut sa elibereze camerele la ora 12.

Politistii i-au directionat pe soferi pe ruta Sacele-Cheia- Bucuresti.

Multi dintre soferi au incercat sa negocieze cu polistii, spunandu-le ca sunt de fapt sunt riverani. Oamenii legii nu s-au lasat impresionati si le-au cerut documentele la control. Asa soferii nu au reusit sa ii duca de nas si au fost nevoiti sa o ia pe rutele ocolitoare.

Deciza agentilor a venit dupa ce, pe serpentinele dintre Busteni si Timisul de Sus, s-a format o coada de peste 14 kilometri.

Iar cei care incercat sa recupereze timpul si au accelerat mai mult decat prevede legea s-au ales si cu amenzi. Pe autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti au fost amplasate radare pe ambele sensuri de mers. Unii au scapat cu un avertisment, altii au fost buni de plata.

Autoritatile le recomanda soferilor sa conduca prudent pentru ca si urmatoarele 3 zile se anunta extrem de aglomerate.


VIDEO PROTVPLUS.RO