Bal caritabil, organizat in sprijinul mamelor si copiilor aflati in dificultate. "Licitatie tacuta" pentru lucrari de arta

Ultimul update: Duminica 18 Decembrie 2016 07:16
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2016 14:27
Categorie: Social
Touched Romania

Pe 16 decembrie, la Palatul Noblesse din Bucuresti, de la ora 18:00, are loc un bal caritabil, organizat de Asociatia Culturala Noblesse.
 

Ambasador al evenimentului este cunoscuta Dana Rogoz, iar cei prezenti vor avea ocazia de a participa la o "licitatie tacuta" cu scop caritabil, de unde se vor putea achizitiona lucrari de arta, produse hand-made, decoratiuni si creatii de designer.

Toate acestea sunt donate de artisti precum: Aurel Patrascu, Mircea Titus Romaescu, Hellene Diana Neagu, Iulia Dinca, Oana Birsan, dar si de expozanti dintre care amintim: Smiles Bags, Christina Diamonds, Istoriato-The Alchemy Of Dreams, Bograve Luxury, Maruca Atelier, Couture de Marie, Fashion Family by Luiza Willems, Claudia Rawlings.

"Fiecare gest de generozitate creste sansele fiecarei mame de a termina liceul sau cursurile de pregatire profesionala, de a beneficia de tratamente psihologice si de a-si creste copiii intr-un mediu armonios. Asociatia Culturala Noblesse a inteles ca noi nu ajutam doar pe termen limitat mamele si copiii, victime ale violentei domestice, ci vrem sa schimbam destinele acestor familii, astfel incat sa ajunga sa fie fericite si independente financiar. Tocmai din acest motiv, le suntem recunoscatori celor de Asociatia Culturala Noblesse pentru sprijinul pe care ni-l ofera si pentru ca s-au alaturat cauzei noastre”, a declarat Natalia Ungureanu, director executiv al Asociatiei Touched Romania.

Noblesse Christmas Ball celebreaza bucuria de a darui, promite o atmosfera magica, plina de momente speciale oferite de All's Choir & Ballet Company si un concert sustinut de un cor de copii. Toate acestea vor aduce atmosfera Craciunului in inimile tuturor celor prezenti.

Totodata, acest bal caritabil se desfasoara in cadrul Noblesse Palace Christmas Fair, un targ de basm, ce va avea loc la palat, in perioada 16-22 decembrie, sub stralucirea luminilor de vis, o calatorie fascinanta printre obiecte si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce te vor purta in lumea fermecata a Sarbatorilor de Iarna.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului de intrare in valoare de 15 lei, care va putea fi achizitionat in seara evenimentului de la Palatul Noblesse.

Toate fondurile colectate in data de 16 decembrie, in urma licitatiei si a vanzarii biletelor, vor fi donate Asociatiei Touched Romania.

Despre Touched Romania

Asociatia Touched Romania este o organizatie neguvernamentala, non- profit, infiintata in anul 2005, care activeaza in domeniul protectiei copilului si intervine in ajutorarea copiilor si femeilor in dificultate, pentru a preveni abandonul copiilor si pentru a le oferi sprijin lor si familiilor lor atat din punct de vedere material, educational cat si emotional.

Scopul Asociatiei Touched Romania este de a imbunatati viata copiilor si a femeilor, aflati in dificultate, oferindu-le sprijin emotional, material si educational.

Touched Romania Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

"Puteam sa fiu eu", proiectul unui artist dedicat oamenilor strazii. Reactia lui Adi Despot
Actorii din Targoviste au organizat un spectacol caritabil, pentru a strange bani pentru bolnavii incurabili
Actorii din Targoviste au organizat un spectacol caritabil, pentru a strange bani pentru bolnavii incurabili
Desenele copiilor de la Institutul de Oncologie scoase la licitatie in cadrul unui vernisaj in scopuri caritabile
Desenele copiilor de la Institutul de Oncologie scoase la licitatie in cadrul unui vernisaj in scopuri caritabile
VIDEO PROTVPLUS.RO
studenti profesori
Învățământul de stat ar putea fi blocat. Deficit tot mai mare de profesori
Industria turismului, afectată de lipsa de personal: "Nu pot să-i aduc de acasă"
Dependenții de droguri, lăsați pe cont propriu. Mărturiile celor care au scăpat din infern
Câine căzut într-o prăpastie de 10 metri, în Gorj. Cum a fost salvat Floricel
Nouă ”zebre” pe o distanță de 300 de metri, pe o stradă înfundată, în Suceava. FOTO
Metrouri oprite timp de 2 ore. Sindicaliștii au respins ultima ofertă salarială a Metrorex: ”Ne cerem scuze!”
tramvaie Capitală
Tramvaie decorate cu elemente culturale din Grecia, Spania, Suedia şi România, pe liniile 1 şi 10
Afaceri în creștere la Roșia Montană. Profitul adus din vânzarea de șosete și pulovere din lână
A treia seară de proteste într-un sat din Hunedoara. De ce au ieșit oamenii în mijlocul străzii
Peste 1600 dintre absolvenții de medicină vor deveni șomeri de lux. Cât a cheltuit statul cu pregătirea lor
Ceața densă a blocat zborurile din Cluj. Peste 1000 de oameni au avut de suferit
Primarul Timișoarei: ”Nu punem cioara mai presus de om”. Ultimele măsuri anunțate