Atractie neobisnuita de Craciun la o pensiune din Maramures. Cine sunt Lucy si Lupita si cum au ajuns la nea Gheorghe

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39
Atractie neobisnuita de Craciun la o pensiune din ...
Coconii din Maramures, primii vestitori ai Nasteri...

Romania este plina de locuri magnifice. In Maramures, mii si mii de pofticiosi se rasfata de Craciun cu zeci de cozonaci aburinzi si placinte care ti se topesc in gura.

Mesele bogate si amintirile depanate la gura sobei contureaza tabloul unor zile fericite si pline de liniste.

Lemnele trosnesc domol in semineul din Borsa Maramures. Musafirii sunt de loc din sud si au ajuns pentru prima oara in aceste locuri. Se bucura de toate obiceiurile, dar si de gazdele bune. Spre deosebire de alte case insa, aici au intalnit in curtea gospodariei un ras si un lup.

Ambele animale sunt crescute de proprietar de cand aveau cateva luni. Rasul, o femela pe nume Lucy, a fost gasita de doi localnici in padure. Nu ar fi putut supravietui in salbaticie, iar oamenii i-au adus-o lui nea Gheorghe, care a avut grija de ea. La fel s-a intamplat si cu... Lupita.

"Lucy facea numai nazbatii cand o tinem in casa, imi arunca vazele. Nici Lupita nu era cuminte, fura din mancarea clientilor, cum nu erau atenti, le lua carnea din farfurie. Am platit sase oi la vecinu, ca le-a furat Lupita", a marturisit proprietarul pensiunii, Gheorghe Roman.

La cativa kilometri de acest loc plin de voie buna, alti fericiti petrec si se simt ca acasa. Unii chiar gatesc cot la cot cu gazdele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO