Anchetă a poliției în Tulcea, după ce o persoană a acuzat mai mulți vietnamezi că i-au omorât și mâncat câinii

11-12-2020 14:40


Vietnamezi angajați într-o comună din Cluj, acuzați că au mâncat câinii localnicilor

Poliţiştii tulceni au început o anchetă după ce o persoană a afirmat pe o reţea de socializare că i-au fost furaţi cei trei câini şi au fost ucişi, el acuzând cetăţeni vietnamezi că i-ar fi mâncat animalele.

 

Poliţia Judeţeană Tulcea a transmis, vineri, că a deschis un dosar penal pentru furt şi uciderea animalelor, fără drept.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii din care rezultă faptul că unui bărbat din municipiul Tulcea i s-ar fi sustras şi ucis trei câini, vă comunicam că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. De asemenea, facem precizarea ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea nu a mai fost sesizat anterior cu privire la fapte de acest gen”, a anunţat IPJ Tulcea.

O persoană a postat pe o reţea de socializare următorul mesaj: “Uitaţi pentru ce vin vietnamezii la noi în ţară, noi le dăm de muncă, iar ei ne mănancă câinii”.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO