Doi vietnamezi au otrăvit zeci de câini și pisici pentru a le vinde carnea. Ce au găsit polițiștii în locuința lor

Ultima actualizare: 16-06-2020 11:33
Vietnam
Daily Mail

Doi vietnamezi au fost arestați sub acuzația că au otrăvit zeci de câini și pisici cu cianidă pentru a-i măcelări și a vinde carnea către restaurante.

Bărbatul de 43 de ani și partenera acestuia, de 35 de ani, au fost arestați duminică, după ce au fost prinși colectând zeci de carcase de animale în pungi de plastic, relatează Daily Mail.

Polițiștii au descoperit 3 kilograme de pește uscat și 100 de grame cianidă la locuința acestora. Cu acest amestec au reușit să ademenească animalele și să le otrăvească. Locuința închiriată figura ca fiind un restaurant unde se servește carne de câine, dar de fapt era folosită pe post de măcelărie și depozit pentru mai multe recipiente frigorifice pentru carne.

Cei doi suspecți ar fi avut mai mulți angajați care îi ajutau să taie animalele, să congeleze carnea și să o livreze spre restaurante din Hanoi și împrejurimi. Ei au mărturisit ulterior că au prins câini și pisici din mai multe comunități.

Carnea de câine este considerată o delicatesă în mai multe zone din țară, precum și cea de pisică, mai puțin populară însă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO