Ai vrea sa calatoresti gratuit cu avionul si sa primesti salariu?

07-02-2009 00:00


Munca simpla, calatorii gratuite in toata lumea si un salariu de invidiat chiar si in vremuri de bunastare. E slujba ideala, la care aspira sute de tineri clujeni ce se viseaza insotitori de zbor in Orientul Mijlociu.


Cand s-au vazut in fata angajatorilor, niciunul dintre ei n-a ezitat. Pentru 2.400 de euro, sunt gata sa renunte la orice job din Romania si sa-si ia unul... la inaltime.

Amabil, inalt, cu o engleza fluenta si cu studii medii. Sunt conditiile esentiale pe care trebuie sa le indeplineasca orice candidat pentru un post de stewardesa sau insotitor de zbor in Bahrein. 

Timp de doua saptamani, reprezentantii unei companii aeriene din Orientul Mijlociu vor primi la Cluj sute de CV-uri, vor face poze candidatilor si-i vor intervieva cu atentie. Sunt extrem de exigenti, dar asta nu i-a descurajat pe doritori.

Ca sa fi cat mai pe placul anagajatorului, ar fi bine sa ai experienta in domeniul relatiilor cu clientii, sa nu ai cazier si nici tatuaje si piercinguri. Aspectul fizic placut este esential, la fel si o limba straina.

Aspirantii la slujbele printre nori si-au dat toata silinta sa-i impresioneze pe angajatori. Ce-i drept, au fost la randul lor impresionati de pachetul salarial. Pe langa cazare, masa si transport, firma le va plati cate 2.400 de euro pe luna.

Cine n-a reusit sa se angajeze acum, mai are sanse. Agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca a primit circa 2.000 de solicitari din partea companiilor aeriene din Orientul Mijlociu. Posturile pe care acestea le ofera sunt de insotitori de zbor, bucatari si ospatari.

VIDEO PROTVPLUS.RO