A inceput exodul catre statiunile de pe Valea Prahovei!


Ultimul update: Sambata 26 Mai 2012 08:24
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Suprinzator, de aceasta data e unul controlat, in sensul ca s-a circulat civilizat inspre munte. Gazdele de acolo s-au dat peste cap sa le iasa cozonacii si drobul ca sa isi impresioneze musafirii de la oras.

Primii turistii au inceput sa soseasca, deja, la munte. Insa politistii se asteapta ca sambata sa fie o adevarata nebunie spre statiunile de pe Valea Prahovei.

Soferii ajunsi in statiuni vineri dupa-amiaza au spus ca nu a fost ca in anii trecuti, cand masinile bara la bara se intindeau pe zeci de kilometri si se inainta cu 5 kilometri la ora.

Chiar daca sunt mai putini turisti decat anul trecut, unitatile de cazare de pe Valea Prahovei si din zona Bran Moeciu sunt ocupate in proportie de 80%.

Multi au ales sa intampine sarbatorile pe ski, pe Platoul Bucegi, unde zapada e numai buna pentru practicarea sporturilor de iarna.

Si in Valea Dorului zapada e la putere. Trei partii din cele opt sunt in stare buna. Transportul pe cablu s-a ieftinit cu 30%, asa ca turistii nostalgici pot petrece un Paste... alb.

In satele din vecinatatea Branului aerul are iz de cozonac. Asta desi, spun cu naduf gazdele, asteapta mai putini turisti ca-n trecut. Situatia, insa, nu e inca dramatica, iar afacerea inca merge.

De Paste, la munte se anunta soare si temperaturi ridicate
Sarbatori de Paste umbrite de criza! Nici in Vest nu se mai castiga bine
Mii de pelerini au mers la Ierusalim pentru a urma drumul Mantuitorului
VIDEO PROTVPLUS.RO