8000 de fani "electrici" au ajuns in prima zi la Electric Castle. Vita de Vie a deschis festivalul, cu un concert aniversar

14-07-2016 07:58


Peste 8 mii de oameni au vibrat aseara, pe ritmurile preferate, la Castelul Bontida, din Cluj, unde a inceput Festivalul Electric Castle!

Pana duminica, pasionatii de muzica electronica o vor tine tot intr-o petrecere. Si vor fi din ce in ce mai multi. Organizatorii mizeaza pe 100.000 de spectatori.

Festivalul Electric Castle a debutat cu un concert aniversar Vita de Vie. Artistii au sarbatorit alaturi de fani 20 de ani de la infiintarea trupei.

Printre spectatori au fost si foarte multi straini.
Reporter: - De unde esti?
- Londra, Sunt aproape fara cuvinte.
- Esti pentru prima data aici?
- Nu, e a doua oara. Am mai fost si anul trecut

"Baietii sunt foarte tari si intotdeauna cand ii prind ma duc la concertele lor si ma bucur ca ei au deschis anul acesta."

Altii in schimb au preferat sa isi pastreze energia pentru zilele urmatoare. Pe cele 7 scene vor urca in total 180 de artisti, printre care si Skrillex, Bastille sau Bring me to Horizon.

"O sa stam nu foarte tarziu, mergem acasa, de maine incepem sa gustam festivalul."

Tanar: "Imi place mai mult decat anul trecut, e mult mai bine organizat, imi place."

Unii spectatori - indragostiti iremediabil de atmosfera... electrizanta - au facut eforturi mari sa ajunga la festival.

Tanar: Mi-am rupt tendonul
Reporter: Dar nu ai renuntat la festival?
Tanar: Nu, nu aveam de gand sa imi vand biletul.

Pretul unui abonament pentru cele patru zile de festival este de 400 de lei, iar un bilet pentru o zi costa 160 de lei. Electric Castle, ce readuce la viata castelul de la BonTida, se afla deja la a patra editie.

VIDEO PROTVPLUS.RO