20 de copii au venit pe lume in seara de Craciun, in Iasi. Unii s-au grabit asa de tare incat s-au nascut in ambulante

Dată publicare: 25-12-2015 18:37
Dată actualizare: 28-12-2015 07:14


Pentru 20 de familii din Iasi, Craciunul a fost un motiv in plus de sarbatoare. Si asta pentru ca au venit pe lume tot atatia prunci.

Unii bebelusi s-au grabit asa de tare incat s-au nascut in ambulante, in drum spre spital. Un preot a mers la maternitatea din Iasi si le-a facut cadouri tuturor.

Acest baietel, care va primi numele Ionut, va fi un neastamparat. Asa cred parintii, care il asteptau in ianuarie, insa bebelusul, nerabdator, a venit pe lume in ambulanta.

Denisa Ivan, proaspata mamica: "Credeam ca nasc dupa sarbatori. Mos Craciun a venit mai devreme. Am nascut in salvare.”

Aceasta doamna este pentru a cincea oara la maternitate. Are acasa patru fetite si spera sa aduca pe lume si un baietel. Dar are tot fetita.

Loredana Cioaca, proaspata mamica: "Sunt foarte fericita. Credeam ca este baietel, dar a fost tot fetita. Este un pic trist ca nu suntem langa ceilalti copii, dar o sa ne facem Revelionul impreuna, important e sa fim sanatoase."

Si aceasta mamica de doar 19 ani este in culmea fericirii. A dat viata unei fetite perfect sanatoase, de care nu se poate dezlipi.

Carmen Stambol, proaspata mamica: "Sper sa ne dea drumul curand acasa...abia astept...e minunat sa fii mama.”

Florin Chirila, preot paroh: "In aceasta zi a Nasterii Domnului parohia noastra ofera tuturor copiilor si mamelor care au nascut la cele doua maternitati din Iasi daruri si binecuvantam pe toti pruncii care s-au nascut."

Anul acesta in preajma Craciunului, la Iasi, s-au nascut un numar egal de fete si baieti.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO