Studiu: Proprietatile anti-cancer ale broccoliului dispar dupa fierbere
Un nou studiu al cercetatorilor americani arata ca legumele isi pierd calitatile atunci cand sunt fierte sau puse la cuptorul cu microunde.
Un bun exemplu il reprezinta broccoliul, care contine sulforafan, substanta eficienta impotriva cancerului, dar care este distrusa in momentul fierberii, potrivit Daily Mail.
Acesta nu este primul studiu care arata ca modul in care este gatita mancarea este extrem de important in privinta luptei impotriva cancerului.
Alegeri 2024
21:23
Ciolacu reafirmă că, dacă este ales preşedinte, l-ar desemna premier pe Bolojan şi că îşi doreşte o coaliţie cu PNL
20:58
Marcel Ciolacu este favorit clar pentru câștigarea alegerilor pe platforma pe care s-a pariat masiv în favoarea lui Trump
17:04
Cum văd străinii alegerile prezidențiale din România. ”De 20 de ani trebuie să alegem răul cel mai mic”
16:02
George Simion, președintele AUR, a votat la Roma: „Vin aici să votez din respect pentru toţi românii”
"Studiul ne arata ca modul in care gatim poate face ca fructele si legumele din farfurie sa fie si mai eficiente impotriva cancerului", a spus un cercetator.
Oamenii de stiinta au incheiat spunand ca si alte legume isi pierd din proprietatile pentru care sunt consumate din cauza felului in care sunt gatite.
Recomandarea specialistilor e ca broccoliul sa fie tinut la aburi timp de 10 minute pentru a-i pastra proprietatile.
BLACK FRIDAY 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday
BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte
BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday