Ce se intampla cand femeile mananca mere. Rezultatele surprinzatoare ale unui studiu

05-06-2015 21:02


mere

Merele sunt cunoscute pentru continutul bogat in vitamine, insa putini stiu ca ele mai au si un alt efect, in special asupra femeilor, relateaza Daily Mail.

Cercetatorii italieni au constatat ca merele stimuleaza apetitul sexual al femeilor si au observat o legatura intre intensificarea functiei sexuale si consumul zilnic al acestor fructe.

Rezultatele au fost publicate in revista "Archives of Gynecology and Obstetrics". Experimentul a fost realizat pe un esantion de 731 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 43 de ani, care au fost rugate sa prezinte un raport al consumului zilnic de mere, corelat cu alte obiceiuri alimentare.

Ele au fost impartite apoi in doua grupuri, in functie de cate mere consumau zilnic, si rugate sa completeze un chestionar intitulat "Indexul fuctiei sexuale a femeii". Astfel, s-a constatat ca femeile care consumau cel putin un mar pe zi erau mai satisfacute din punct de vedere sexual si aveau un apetit sexual mai ridicat.

Potrivit studiului, consumul regulat de mere a crescut gradul de lubrifiere si functia sexuala, cercetatorii explicand acest lucru ca urmare a faptului ca merele contin florizin.

 

Sursa: Pro TV

Tags: mere, sanatate, femei,