Ce se intampla cand femeile mananca mere. Rezultatele surprinzatoare ale unui studiu

Ultima actualizare: 08-06-2015 07:01
mere

Merele sunt cunoscute pentru continutul bogat in vitamine, insa putini stiu ca ele mai au si un alt efect, in special asupra femeilor, relateaza Daily Mail.

Cercetatorii italieni au constatat ca merele stimuleaza apetitul sexual al femeilor si au observat o legatura intre intensificarea functiei sexuale si consumul zilnic al acestor fructe.

Rezultatele au fost publicate in revista "Archives of Gynecology and Obstetrics". Experimentul a fost realizat pe un esantion de 731 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 43 de ani, care au fost rugate sa prezinte un raport al consumului zilnic de mere, corelat cu alte obiceiuri alimentare.

Ele au fost impartite apoi in doua grupuri, in functie de cate mere consumau zilnic, si rugate sa completeze un chestionar intitulat "Indexul fuctiei sexuale a femeii". Astfel, s-a constatat ca femeile care consumau cel putin un mar pe zi erau mai satisfacute din punct de vedere sexual si aveau un apetit sexual mai ridicat.

Potrivit studiului, consumul regulat de mere a crescut gradul de lubrifiere si functia sexuala, cercetatorii explicand acest lucru ca urmare a faptului ca merele contin florizin.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!