Alimentele bogate in antioxidanti sau acizi grasi pot fi extrem de benefice. Sase fructe sau legume care stimuleaza creierul
Alimentele bogate in antioxidanti sau acizi grasi pot fi extrem de benefice pentru sanatatea creierului si pentru memorie, spun expertii.
Exista anumite fructe sau legume care ne pot imbunatati abilitatile cognitive, impiedicand in acelasi timp aparitia afectiunii Alzheimer. Ce alimente stimuleaza creierul?
Nucile
Un studiu din 2009, publicat in Journal of Nutrition, a constatat ca dietele care contineau nuci inversau semnele de imbatranire in creierele soarecilor batrani si impulsionau capacitatea acestuia de a functiona si de a procesa informatiile. Un studiu prezentat in 2010 la Conferinta privind Boala Alzheimer a raportat ca soarecii cu Alzheimer, care au fost hraniti cu nuci, si-au imbunatatit capacitatea de invatare, memorie si coordonarea motorie.
Cititi mai multe despre alimentele care stimuleaza creierul pe Hotnews.ro.