Romani care CRED – POT – FAC la Romania, te iubesc

06-12-2012 18:16


Stim ca v-au placut cei doi romani prezentati in reportajul de saptamana trecuta! Continuam sa va aratam si duminica aceasta, de la ora 18:00, romanii care fac onoare numelui de roman si-l striga cu mandrie in cele mai selecte locuri din lume.

Sunt romani care construiesc un viitor pentru ei si familiile lor cu propriile maini sau romani care au vazut intreg Pamantul, dar au decis ca tot acasa e mai bine sa traiasca.

Alex Dima, unul dintre autorii materialelor de duminica aceasta de la "Romania, te iubesc" declara ca a fost impresionat de felul in care gandeste. Spre exemplu, considera ca "in viata trebuie sa faci ce ti place si nu sa iti placa ce faci". Acest om face ce-i place iar lucrul asta se vede la tot pasul.

Noile materiale despre romanii care traiesc VISUL ROMANESC, semnate de corespondentii Stirilor ProTV Anca Nastasi, Amalia Enache, Adriana Stere, Alex Dima si Paul Angelescu, duminica aceasta de la ora 18:00 la ProTV si voyo.ro.

Gasiti pe pagina emisiunii de pe facebook.com galerii de imagini cu personajele materialelor de duminica. Asteptam comentariile voastre pe Facebook, Twitter sau pe adresa romaniateiubesc@protv.ro!

VIDEO PROTVPLUS.RO