"Arata bine orice ai face". Reclama care a starnit valuri de revolta pe Facebook. GALERIE FOTO


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 12:31
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2011 00:11
Categorie: Revista Presei
Campanie Facebook

Cum sa iti atragi clientii? Printr-o reclama care sa socheze. Aceasta pare sa fie modalitatea prin care oamenii sunt dispusi sa atraga atentia cumparatorilor de la concurenta. Insa o astfel de reclama nu este privita intotdeauna cu ochi buni.

CTV.ca: Un salon de coafura din Edmonton, Canada a postat pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook mai multe fotografii care socheaza, dar care erau menite sa atraga atentia potentialilor clineti.

Lucru pe care cu siguranta l-au reusit, insa o data cu asta au venit si valuri de critici si de feedback negativ din parte utilizatorilor Facebook.

Prima fotografie pe care au postat-o pe Facebook a fost aceea a unei femei care statea pe o canapea si avea ochiul invinetit. Deasupra ei era sloganul: "Looking good in all you do" - "Sa arati bine in tot ceea ce faci", iar in fundal se afla un barbat care tine in mana un colier, sugerand ideea ca femeia il va primi in dar, dupa ce fusese probabil agresata fizic de barbat.

Sarah Cameron, patroana salonului de coafura a declarat ca tot ceea ce a vrut sa faca a fost sa impresioneze, sa socheze. Si a reusit. Insa probabil ca nu se astepta la valul de critici care a urmat dupa ce fotografiile au fost postate pe internet.

Anorexica la numai 6 ani. Boala care pune pe jar parintii a macinat o generatie
Se vede numai cu lupa. Romanii au cel mai mic penis din Europa. Afla cine sunt
FULLSCREEN
"Arata bine orice ai face". Reclama care a starnit valuri de revolta pe Facebook. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO