Se vede numai cu lupa. Romanii au cel mai mic penis din Europa. Afla cine sunt "fruntasi"

05-09-2011 01:47

Penis size

Vestea vine ca un trasnet pentru domnii care se credeau "dotati", dar si pentru doamnele care doreau satisfactie pe toate planurile. Potrivit unui top, romanii sunt pe ultimul loc, cu o lungime medie de 12,73 de centimetri.

Everyoneweb.com: In Europa situatia este "neagra si mica" pentru romani. Suntem pe ultimul loc la capitolul dotari, fiind depasiti de vecinii unguri, care au o lungime medie de 16,51 cm, situandu-se in fruntea clasamentului.

Suntem colegi de suferinta cu irlandezii si portughezii, care insa ne depasesc cu cativa milimetri.

Francezii sunt de partea cealalta a baricadei si ne saluta din mers. Ei se bucura de masuratori mai generoase, astfel sunt dotati cu 16,01 cm, iar olandezii cu 15,87 cm.

Autorul hartii spune ca a preluat datele de pe everyoneweb.com, un site care contine o statistica destul de complexa legata de acest subiect. Aceleasi date au stat si la baza Hartii mondiale a marimii penisurilor, facuta in primavara de targetmap.com.

Vezi si Harta mondiala a marimii sanilor ca sa aflii cat de dotate sunt romancele.

Insa, intr-o imagine de ansamblu, situatia nu este atat de rea. Pe plan mondial nu stam chiar atat de rau, insa tot spre coada clasamentului ne situam. Din 119 tari "masurate", Romania se afla pe locul 101, fiind "salvati" de tarile asiatice.

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO