Anorexica la numai 6 ani. Boala care pune pe jar parintii a macinat o generatie

Ultima actualizare: 17-10-2012 10:21
anorexie

Isi incepe ziua cu abdomene, flotari, genuflexiuni si exercitii de gimnastica complexe. Nu mananca niciun fel de dulciuri, pentru ca asta ar insemna ca exercitiile pe care le-a facut sa nu aiba niciun efect. Ce este totusi gresit la aceasta dieta?

Mirror: Nimic nu pare iesit din comun daca am gandi ca aceasta este rutina unei persoane adulte. Insa atunci cand este vorba de un copil de 6 ani, atunci datele problemei se schimba.

Se spune ca micutii fac ceea ce vad la parintii lor. Si in proportie de 99% din cazuri asa se intampla. Din nefericire asa a fost si in cazul de fata: Kayshia, de numai 6 ani, a calcat pe urmele trasate de mama ei, Jayde.

Pentru ca a ramas gravida la 15 ani, Jayde a devenit obsedata de greutate. Dupa ce a nascut a inceput sa tina un regim drastic, menit sa o ajute sa scape de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Acest lucru nu este iesit din comun, sau gresit, insa situatia se schimba atunci cand comportamentul ei a inceput sa il influenteze si pe cel ai fiicei sale.

Pentru ca a vazut ca mama ei nu mananca niciun fel de dulciuri, nu gusta ciocolata, ci prefera sa manance foarte putin, in portii mici, Kayshia a facut la fel.

Cele doua isi incep dimineata cu mult sport, practica inotul, gimnastica si dansul de performanta, iar in ceea ce priveste dieta, mancarea este la fel pentru amandoua.

"Dimineaa mancam cereale si fructe, la pranz un sandwich si la ora 17:00 - caci nu mancam dupa ora 18:00 - orez si ceva pui", a declarat Jayde.

Aceasta obsesie periculoasa a pornit din momentul in care Jayde a ramas gravida cu Kayshia: "Simteam ca sunt ca un balon. Ma uitam in revistele glossy si vedeam numai tinere frumoase si suple, iar eu ma simteam cat un elefant. De atunci mi-am zis ca trebuie sa ma schimb. Intr-un fel ma bucur ca si fiica mea este preocupata de silueta ei inca de la aceasta varsta frageda, pentru ca aspectul fizic este cel mai important", a declarat femeia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO