Ai da 18.000 de euro pentru noul Logan2012? Vezi care sunt schimbarile. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 07-11-2012 01:26
Logan 2012

Renault reinventeaza Loganul. In 2012 un nou model al masinii, care se fabrica si in Romania, va putea fi cumparat de doritori. Ce aduce nou, dar si cat vor costa in plus aceste imbunatatiri, aflati din materialul de mai jos.

Novidadesautomotivas:Noul Logan2012 s-a inspirat din "imaginea" Sandero, insa pastreaza consola centrala, imbunatatind caracteristicile multimedia.

Au fost reproiectate butoanele pentru aerul conditionat, iar cel mai mare plus pe care il aduce noul Logan este transmisia automata, care va fi valabila numai pentru versiunea Expression. Motorul va avea 107 CP si un propulsor de 1.600 cmc, cu patru supape pe cilindru.

Loganul 2012 va avea disponibil si varianta pe cutie de viteza cu transmisie manuala, asemenea modului Sandero, si va putea fi dotat cu un sistem multimedia, pentru care doritorul va fi nevoit sa plateasca mai mult.

Autoturismul va fi disponibil in sapte nuante: Glacier, Stea Argintie, Angora bej, alb sidef, albastru inchis, rosu aprins si gri.

Pretul pentru varianta Expression (cutie automata de viteze) ajunge la peste 18.000 de euro, iar pretul pentru varianta Authentique (cutie manuala de viteze) ajunge la 16.700 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO