Victoria-Violeta Alexandru, propusa ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social in Guvernul Ciolos

Ultima actualizare: 19-11-2015 06:56
Victoria-Violeta Alexandru - Dialog Social

Victoria-Violeta Alexandru a fost propusa ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social de Dacian Ciolos.

Victoria-Violeta Alexandru, in varsta de 40 de ani, a absolvit Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti.

In prezent, este director al ONG-ului Institutul pentru Politici Publice (IPP).

Institutul pentru Politici Publice, condus de Violeta Alexandru, este unul dintre cele mai active ONG-uri ce militeaza pentru cresterea calitatii proceselor de elaborare a politicilor publice in Romania.

IPP desfasoara activitati de cercetare, de advocacy si de promovare in domenii precum: reforma administratiei publice, transparenta institutiilor, integritatea alesilor si a functionarilor, IPP este una dintre cele mai obiective dar si incisive organizatii din Romania, fiind recunoscuta ca o autoritate in domeniile sale de excelenta, potrivit prezentarii postate pe site-ul organizatiei.

Alaturi de departamentele de cercetare in domeniile sale de referinta, in cadrul IPP s-au dezvoltat, pornind de la expertiza interna, doua divizii specializate care ofera astazi servicii beneficiarilor si clientilor din sectorul public (autoritati publice centrale si locale - ministere, primarii, consilii judetene) dar si privat (camere de comert, companii, organizatii interne si internationale).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO