Ponta NU isi da demisia si spune ca in vacanta a fost supravegheat de o agentie. "Unde am fost eu, e mai ieftin ca in Mamaia"

10-08-2015 19:37

Victor Ponta

In prima zi dupa revenirea din concediu, Victor Ponta a anuntat foarte clar ca nu intentioneaza sa demisioneze.

Victor Ponta a declarat ca NU intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea Guvernului, argumentand ca "nu mai e mult pana in decembrie 2016".

"Am avut o discutie cu partenerii de alianta inainte de a pleca in vacanta, lucrurile au fost foarte clare. Functia pe care o ocup nu am mostenit-o eu din familie, pe persoana fizica. Peste 5 milioane de oameni au votat cu USL, majoritatea parlamentara m-a sustinut in toata aceasta perioada", a declarat Ponta la RTV.

"Functia de prim-ministru e functia din care poti sa faci cel mai mult pentru oameni. Eu am un mandat. De Guvern depinde viata a 20 de milioane de oameni", a mai spus Ponta, citat de Hotnews, adaugand ca presiuni pentru a pleca au fost din prima sa zi la Palatul Victoria. "Conform constitutiei nu se poate ajunge la o suspendare a mea din partea presedintelui din cauza problemelor mele cu DNA", a mai spus premierul.

"O agentie privata din America m-a supravegheat", a mai spus Ponta, care a precizat si ca a tinut mai mult, sentimental, la pozitia de sef al PSD. Tot in privinta vacantei, Ponta a mai spus ca "unde am fost eu, e mai ieftin ca in Mamaia".

Sursa: Pro TV

Tags: ponta, psd, guvern,


VIDEO PROTVPLUS.RO