Mihai Razvan Ungureanu a fost la sediul PNL sa vorbeasca cu Antonescu: Suntem intr-o faza incipienta. Nu discutam fuziuni

27-05-2014 14:46


Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, la finalul discutiei cu presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, ca discutiile pentru coagularea dreptei sunt intr-o faza incipienta si nu este vorba despre fuziuni.

"Suntem intr-o faza incipienta, apelul meu catre colegii nostri din partidele de opozitie este de a nu pronunta nume, de a nu mai livra atacuri dintr-o parte in alta, de a fi decenti, respectand votul de duminica. Ceea ce ne trebuie in acest moment este un proiect pentru Romania, nu facem propuneri, nu ne autopropunem, nu vorbim despre nume de persoane, interesul nostru este in primul rand interesul national", a spus Ungureanu.

El a fost intrebat daca se discuta despre o fuziune a FC cu PNL. "Nu, nu discutam despre fuziuni", a raspuns Ungureanu.

De asemenea, liderul FC si-a exprimat speranta ca partidele din zona de dreapta sunt responsabile si si-au "invatat lectia din votul de duminica". "Pe seama lucrurilor care s-au intamplat, pe seama constatarii dezastrului electoral, trebuie sa facem ceva pentru a nu lasa tara in mana PSD", a mai afirmat Ungureanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO