Traian Basescu asteptat cu covorul rosu intins sa-si preia biroul din sediul PMP. Anuntul facut la pranz de fostul presedinte

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54

In prima zi ca fost sef al statului, Traian Basescu a fost asteptat cu covorul rosu la sediul Partidului Miscarea Populara. De altfel, fostul presedinte a petrecut, duminica seara, peste trei ore la o berarie din Capitala cu mai multi membri ai PMP.

Inca de dimineata, cativa senatori si deputati au sosit la sediul PMP, asteptandu-l pe fostul presedinte. Pentru Traian Basescu, cei de la Partidul Miscarea Populara au intins covorul rosu, iar in sediu i-au amenajat un birou in care au fost aduse poze si alte obiecte personale de la Palatul Cotroceni.

In prima zi dupa ce a plecat de la Palatul Cotroceni, fostul sef al statului trebuia sa-si preia biroul pregatit de colegii din partidul Elenei Udrea, dar, spre pranz, i-a anuntat ca nu mai vine. Cu o seara inainte, Traian Basescu s-a intalnit la o berarie din Capitala cu aproximativ 200 de simpatizanti ai PMP.

Iar Elena Udrea a cantat, acompaniata de formatie, o melodie despre care a spus in mai multe randuri ca ii place mult -
"Rad si plang".

Totodata, de cateva zile, Traian Basescu are un nou vecin. Proaspat instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis s-a mutat si in noua resedinta.

Locuinta de protocol a presedintelui are peste 2.000 de metri patrati, cu piscina interioara si sauna. Gradina e si mai generoasa. Aproape 40.000 de mp, cu teren de tenis si patinoar.

La Vila Lac 2, Klaus Iohannis si sotia sa ar trebui sa locuiasca doar 60 de zile, pana cand Traian Basescu si familia lui se vor muta din Vila Lac 3. Aceasta este, de fapt, resedinta oficiala a presedintilor Romaniei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO