R.Turcan: PDL va clarifica rapid problema premier tehnocrat sau politic

27-02-2011 23:55

Raluca Turcan

Raluca Turcan sustine ca PDL va clarifica rapid, "cu o solutie inteleapta", problema privind premierul tehnocrat sau politic, mentionand ca este nevoie si de o proiectie clara asupra perspectivelor electorale pentru 2012.

"In discutia despre o modificare la conducerea Guvernului se speculeaza mediatic, mult si interesat, pentru a crea imaginea de confuzie in partid. PDL va actiona cu calm si intelepciune si va lua o decizie rapid, pentru ca acum este nevoie si de o calibrare a motorului reformelor si in acelasi timp si de o proiectie clara asupra perspectivelor electorale pentru 2012", noteaza Raluca Turcan, pe blogul personal.

Potrivit vicepresedintelui PDL, nu este nicio noutate faptul ca exista nevoia ca "bateriile guvernului sa fie reincarcate cu incredere", tocmai pentru a fi accelerata punerea in practica a reformelor.

"In aceeasi masura insa, PDL are forta de a ramane motorul reformelor si a impinge masurile economice catre momentul unde isi vor arata, clar, efectul pozitiv, in viata de zi cu zi a romanilor", adauga Raluca Turcan.

In opinia sa, Congresul UDMR este "o borna" pentru evolutia Coalitiei, dar si pentru raportarea la Opozitie, iar acest congres a aratat "doua lucruri importante", anume ca "PDL are un parteneriat functional cu UDMR, iar obiectivul prioritar este preschimbarea masurilor tehnice de reforma in incredere electorala" si ca "PSD si PNL se misca din inertie si nu stiu sa actioneze altfel decat pana acum: atacuri politicianiste, goale de continut si nicio solutie alternativa pentru redresare economica".

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO