Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu: Au fost excluse 12 persoane din PNL

23-05-2013 09:29

Presedintele interimar al PNL Sector 1, Daniel Chitoiu, a declarat ca au fost excluse 12 persoane din partid, printre care si Vlad Moisescu, pentru faptul ca au "aderat la alte partide politice sau doctrine politice".

Potrivit unor surse liberale, citate de Mediafax, printre cei exclusi in sedinta de miercuri seara se afla apropiati ai lui Andrei Chiliman, din Primaria Sector 1, printre care Ioana Costescu si Bogdan Pitigoi.

Vlad Moisescu este cunoscut ca fiind un apropiat al primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman si unul dintre fondatorii Initiativei Romania Liberala. Potrivit statutului PNL, membrii care nu au functii de conducere in partid, cum este cazul lui Moisescu, sunt exlcusi din formatiune in urma unei decizii a filialei din care fac parte.

Platforma politico-civica Initiativa Romania Liberala ii are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Dan Cristian Popescu, Iulian Craciun.

Chiliman declara, luni, ca a avut loc o prima discutie intre IRL, PNTCD si FC pentru "unificarea dreptei", fiind vorba de un "parteneriat pe termen lung" care sa treaca peste "interese si orgolii personale".

Edilul a precizat ca la reuniune au mai luat parte Teodor Baconschi, Sever Voinescu, Vlad Moisescu.


VIDEO PROTVPLUS.RO