PNL, despre ”asasinarea lui Dragnea”: ”Frizează absurdul și posibile tulburări paranoice”

Dată publicare: 22-08-2018 14:25
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


lideri PSD

Partidul Național Liberal spune că afirmațiile lui Liviu Dragnea despre o presupusă tentativă de asasinare a sa ”frizează absurdul și posibile tulburări paranoice”.

Într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, liberalii îi cer lui Dragnea să nu mai arunce în spațiul public cu fumigene. 

De asemenea, PNL spune că ”tulburările publice” din 10 august, din Piața Victoriei, la care a făcut referire Liviu Dragnea, susținând că a fost o tentativă de lovitură de stat eșuată, ”sunt mai degrabă tulburări personale, care necesită un control medical de specialitate.” 

Mesajul integral al PNL:

”Liviu Dragnea să nu mai arunce în spațiul public cu fumigene așa cum jandarmii au aruncat cu gaze lacrimogene în populație.

Prin lansarea publică a unor diversiuni neverosimile care frizează absurdul și posibile tulburări paranoice, liderul PSD, Liviu Dragnea, încearcă să mușamalizeze intervenția brutală nejustificată a forțelor de ordine asupra manifestanților pașnici și să șteargă urmele autorilor acestei acțiuni violente.

Suntem la 11 zile de la ultima mineriadă orchestrată de supușii lui Liviu Dragnea din PSD și din guvernul României împotriva opozanților care protestau în Piața Victoriei și nimeni nu răspunde pentru abuzurile jandarmilor sau pentru escaladarea acțiunile huliganice din 10 august.

În schimb, asistăm la o demonstrație de sfidare și tupeu din partea celor care refuză să răspundă în fața comisiilor de control parlamentar pentru acțiunile forțelor de ordine aflate în subordinea ministrului de Interne, Carmen Dan. 

Amintim că președintele Camerei Deputaților comite în acest moment un abuz în serviciu prin refuzul de a convoca o sesiune extraordinară la solicitarea a unei treimi din numărul deputaților, conform prevederilor regulamentare.

Îl somăm pe Liviu Dragnea să nu mai intoxice opinia publică cu fumigene diversioniste și iasă din zona abuzului în serviciu și în calitate de președinte al Camerei Deputaților să convoace sesiunea extraordinară solicitată de Partidul Național Liberal pentru a afla adevărul despre reprimarea protestelor din 10 august.

Tulburările publice organizate la care face referire Liviu Dragnea când vorbește despre o tentativă de lovitură de stat eșuată sunt mai degrabă tulburări personale, care necesită un control medical de specialitate.”

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO