PNL a decis sa renunte la mitingul de vineri, din cauza PSD-ului: "Nu am dori sa aiba vreun roman de suferit"

10-06-2015 15:30


Vasile Blaga - AGERPRES

Conducerea PNL a decis sa anuleze mitingul programat pentru vineri in Capitala, a anuntat, miercuri, copresedintele PNL Vasile Blaga.

El a indicat ca, la propunerea presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, s-a decis sa nu se mai organizeze mitingul de vineri.

"Am decis sa nu fim parte la niste manifestari care sa aduca aminte de 1990, ca despre asta este vorba. PSD face ce stie cel mai bine, adica contramanifestatii, contra mitinguri si nu am dori sa aiba vreun roman de suferit indiferent pe cine sustine din aceasta cauza si am decis ca mitingurile de la nivelul prefecturilor de judete sa se desfasoare, iar in cursul lunii iunie vom organiza un miting mare in Bucuresti la o data pe care o sa o anuntam, rugandu-l pe dl Oprescu si PSD sa nu mai vina cu o contramanifestatie pentru ca ar fi deplasat", a spus Blaga, conform Agerpres.

Liderul liberalilor a amintit ca PNL a depus la Primaria Capitalei o cerere pentru organizarea unui lant uman in jurul Palatului Parlamentului in ziua in care se dezbate motiunea de cenzura, fiind demarate discutiile cu reprezentantii municipalitatii pentru stabilirea detaliilor.

"Surpriza... si PSD a propus o contramanifestatie in acelasi loc si la aceeasi ora lucru pe care dl primar general, prin reprezentantii sai, l-a aprobat", a adaugat Blaga.

El a sustinut ca Victor Ponta si PSD se manifesta exact ca la inceputul anilor 1990, cand firavele mitinguri ale partidelor istorice erau distruse de mineri. "Asta au vrut sa faca si acum si nu dorim sa fim parte", a afirmat Blaga.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO