Moțiune simplă împotriva ministrului Economiei: ”Să-l trimitem pe domnul Andrușcă la Gălușcă”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 26 Septembrie 2018 13:18
Categorie: Stiri Politice
Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor a depus miercuri o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

"Vă anunţ, în numele PNL, că depunem astăzi moţiunea simplă 'Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România'.

Moţiunea e îndreptată împotriva ministrului Andruşcă, o găluşcă prea mică pentru o economie atât de mare. Moţiunea este îndreptată împotriva unui ministru care s-a remarcat în spaţiul public doar prin gafe, bâlbe şi prin nişte lucruri care au făcut deliciul inclusiv al dvs, al colegilor de partid. Moţiunea simplă îndreptată împotriva domnului ministru vine pe fondul unor indicatori macroeconomici la nivelul lunii august, care arată dezastrul din economie şi faptul că nu reuşim să avem o economie care duduie, probabil nu vă va ajuta nici pe dvs să mai discutaţi de acele măriri de pensii şi de salarii", a afirmat, în plenul Camerei, deputatul liberal Florin Roman.

El i-a îndemnat pe deputaţii de la PSD care sunt nemulţumiţi de activitatea lui Dănuţ Andruşcă să voteze această moţiune.

”Prin urmare, stimați colegi, vă facem și dumneavoastră un bine. Am înțeles că sunt colegi care sunt nemulțumiți de activitatea domnului ministru Andrușcă. Aveți posibilitatea să fim împreună în această moțiune și să-l trimitem pe domnul Andrușcă la Gălușcă. Mulțumesc.

 

Sursa: Pro TV Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO