Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului

Ultima actualizare: 29-03-2021 13:37

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție Covid-19 pe holurile Parlamentului. 

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

 

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.

 

În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Știrilor Pro TV a încercat să obțină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătății - care între timp își pusese o mască - a refuzat să stea de vorbă.

 

Potrivit unor recomandări ale Ministerului Sănătății privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19), ”pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă.”

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO