Mihai Razvan Ungureanu este dispus sa conduca Guvernul si dupa alegerile parlamentare

Ultima actualizare: 09-10-2012 03:37
Mihai Razvan Ungureanu

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat luni seara ca este dispus sa accepte o eventuala propunere de a conduce in continuare Guvernul din partea formatiunii politice care va castiga alegerile parlamentare.


Intrebat daca ia in calcul si varianta in care cei care vor castiga alegerile, in noiembrie, ii vor propune sa preia din nou functia de premier, Ungureanu a raspuns "evident ca da".

"Nu ma gandesc ca in noiembrie lucrurile se inchid, pentru ca daca m-as gandi asa, ar trebui sa peticesc si nu sa construiesc. Eu am venit sa construiesc, nu sa peticesc", a adaugat seful Guvernului la postul public de televiziune, citat de Mediafax.

El a sustinut totodata ca nu a primit pana in prezent vreo propunere din partea PDL de a intra in acest partid si ca la acest moment nu si-a stabilit ca obiectiv sa intre intr-o formatiune politica in perspectiva viitoarelor alegeri, adaugand insa ca acest lucru va fi aflat "la momentul potrivit".

Intrebat totodata daca intentioneaza sa candideze la viitoarele alegeri prezidentiale, Ungureanu a aratat ca prioritatea sa este ca Guvernul sa functioneze si ca, daca programul de guvernare va avea efectul social dorit, atunci se poate discuta si pentru "mai departe".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO