Marian Vanghelie: Voi candida la Primaria Sectorului 5

08-03-2012 10:21


Marian Vanghelie

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat ca va candida la alegerile locale pentru Primaria Sectorului 5. El a facut acest anunt dupa ce s-a vazut cu presedintele PSD Victor Ponta si a discutat despre candidaturile USL pe Bucuresti.

"Voi candida la Sectorul 5 la Primarie", a spus Vanghelie. El a aratat ca nu au fost stabiliti si candidatii la celelalte doua sectoare care revin PSD si nici sectoarele in sine.

intrebat daca nu isi doreste mai mult decat primaria de la Sectorul 5, Vanghelie a spus ca nu se grabeste.

"Daca nu ati intelesc ca de-abia dupa ce implinesti varsta de 60 de ani poti sa-ti permiti sa participi la alte functii mai mari, n-ati stat prin PSD foarte mult. Va spun eu foarte clar ca trebuie sa participi si trebuie sa ai rabdare, nu trebuie sa te grabesti", a spus Vanghelie.

El a aratat ca in campania electorala pentru locale va juca "toate rolurile". "Rol? Toate rolurile - si in deplasare si in aparare si la centru, in functie de unde va fi nevoie si unde voi considera eu ca vreau sa fiu. Deci voi juca toate rolurile, pentru ca asa e normal, sa fii in toate rolurile", a spus Vanghelie.

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, dupa intrevedere, ca Marian Vanghelie si Andrei Chiliman vor candida pentru un nou mandat din partea USL la primariile Sectoarelor 5, respectiv 1. "Celelalte patru sectoare le stabilim in cadrul USL", a mai spus Ponta.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO