Greva japoneza in Parlament. Protest fata de cazul "Bercea Mondial"

21-02-2011 14:17

Nicolae Paun

Deputatul Partidei Romilor, Nicolae Paun, a anuntat astazi ca declanseaza o greva japoneza, deoarece una "tiganeasca" ar fi prea grea. El sustine ca protesteaza fata de mediatizarea excesiva a cazului "Bercea Mondial", asociat pe nedrept cu etnia roma.

"M-am gandit sa intru in greva tiganeasca, dar nu merge. Pai, greva tiganeasca inseamna sa nu mananci, sa nu bei .. si nu prea merge. Si atunci am zis domne' haideti sa o incercam cu japoneza asta, ca poate ne prinde mai bine. Eu vreau sa va spun ca am argumente foarte puternice care pot dovedi ca s-a creat un abuz din partea Tribunalului de la Staltina si din partea Parchetului, procurorilor respectivi, din acelasi judet, Olt, impotriva lui Bercea Mondial, liderul nostru la nivel mondial", a declarat Nicolae Paun.

Foarte serios, deputatul din partea minoritatilor a inceput sa explice faptul ca, fiind un lider mondial, Bercea Mondial trebuia judecat de un tribunal international.

"Ce sa caute un amarat de tribunal de la Slatina sa-l judece pe liderul nostru mondial? Asta este un aspect. Aspectul secund. Domne' ... In primul rand ca el nici n-a fost acolo de fata cand s-a produs incidentul. Da? El era la o sedinta intergalactica. Era la o intalnire cu liderii mondiali", a spus reprezentantul minoritatilor din Parlament, Nicolae Paun.

Dupa ce a fost asigurat de jurnalisti ca i-a fost inteleasa ironia, deputatul a fost intrebat care este, totusi, nemultumirea sa fata de cazul Bercea Mondial.

"Pai nu dumneavoastra l-ati facut liderul nostru? Nemultumirea mea si a lui Madalin (Voicu, n.r.) este urmatoarea: ca atunci cand vorbim despre o persoana, fie ea apartinand minoritatii rome sau alte minoritati sau populatia majoritara .. este bine sa nu se mai generalizeze. Este bine sa se inteleaga ca acea persoana raspunde individual de faptele lui. Ori, acest personaj, pe noi nu ne onoreaza!" - a punctat Nicolae Paun.

Cautat de vineri pentru ca si-a injunghiat un nepot, interlopul cunoscut sub numele de "Bercea Mondial" a fost prins sambata noapte de politie si SRI, intr-un cartier rau-famat al Capitalei.

Cel autoproclamat presedintele romilor a negat totul in fata procurorilor si si-a acuzat rudele ca vor sa-l distruga cu un denunt mincinos.

Bercea Mondialu', arestat pentru 29 de zile: "Fiul meu l-a injunghiat"

Razboi cu sabii, topoare si pietre in clanul lui Bercea Mondial

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO