Fostii presedinti ai PSD se cearta online. Geoana vs Nastase pe bloguri

25-02-2010 00:00

Mircea Geoana, Adrian Nastase

Dupa ce a fost "pus la punct" de Adrian Nastase pe blogul acestuia, fostul presedinte al PSD nu a vrut sa ramana mai prejos. Geoana ii transmite tot pe blog, dar al lui, ca daca vrea, pune mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia partidului.

Chiar daca Adrian Nastase nu i-a cerut in mod clar sa renunte la functia de presedinte al Senatului, Mircea Geoana s-a simtit dator sa-i raspunda, tot on-line. "Ceea ce ma ingrijoreaza insa este insinuarea subtila pe care o face colegul meu, Adrian. Imi transmite, de fapt, «sa stau cuminte, daca mai vreau functia de la Senat», mesaj pe care de altfel l-am primit si pe alte canale", precizeaza Geoana.

Drept pentru care Mircea Geoana afirma ca isi pune mandatul de presedinte al Senatului la dispozitia partidului. Ba mai mult, daca i se va cere sa demisioneze, va face si acest lucru. "Nu am nicio problema in acest sens. Am insa o problema cand se incearca cumpararea tacerii, oferindu-se la schimb functii" - mai scrie pe blogul sau fostul presedinte PSD.

El mai tine sa sublinieze insa ca nu va pleca din PSD din proprie intiativa.

Replica lui Mircea Geoana a venit ca urmare a unor comentarii lansate de Adrian Nastase pe blogul sau personal, care ii transmite acestuia sa lase deoparte frustrarile din trecut.

Criticile lui Nastase: Diaconescu a gresit, iar Geoana sa lase frustrarile
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO