Criticile lui Nastase: Diaconescu a gresit, iar Geoana sa lase frustrarile

25-02-2010 00:00

Adrian Nastase

Unul dintre oamenii importanti ai PSD-ului, Adrian Nastase, este de parere ca fostul sau coleg, Cristian Diaconescu, a facut o greseala demisionand din partid. In plus, Nastase il sfatuieste prieteneste pe Geoana.. sa nu-si mai planga de mila.

 

"Imi pare rau pentru decizia luata de Cristian Diaconescu. In opinia mea, a gresit. Chiar daca decizia de la Congres ii crea o anumita problema, timpul ar fi rezolvat lucrurile". Aceasta este parerea fostului premier, Adrian Nastase, intr-o declaratie postata pe blogul personal.

El mai spune ca Diaconescu l-a sunat duminica, dupa Congres, si au stabilit sa se vada luni, la sediul PSD din Ion Ionescu de la Brad. La intalnire insa, Diaconescu nu a mai aparut, dar i-a trimis un mesaj in care spunea ca sotia sa are o problema de sanatate. De asemenea, el sustine ca nu stie care sunt motivele reale pentru care Diaconescu a luat aceasta hotarare radicala.

Cat priveste soarta fostului lider al partidului, Mircea Geoana, nici acesta nu este lasat deoparte de Adrian Nastase. Intr-o postare intitulata "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", el afirma ca este mai surprins de reactia lui Geoana privind plecarea unor social-democrati din partid, decat de plecarea propriu-zisa a acestora.

"Daca ii pasa cu adevarat de soarta acestui partid, ii recomand sa lase comunicatele transmise de la distanta si sa vina alaturi de noua conducere a partidului. Statul pe margine este nespecific unui om curajos si cu coloana vertebrala."

Nastase il mai asigura pe Geoana ca nimeni din PSD nu doreste sa ii ia biroul de la Senat, drept pentru care il sfatuieste "sa lase deoparte frustrarile venind din trecut."

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO