Flutur: Fuziunea locala PNL-PDL, pana la mijlocul anului 2015. Urmeaza pregatirea alegerilor din 2016

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54
Gheorghe Flutur, Vasile Blaga

Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, ca anul 2014 este cel al consolidarii dreptei in Romania prin infiintarea marelui PNL, urmand ca pana la jumatatea anului 2015 sa fie facuta fuziunea in structurile din teritoriu.

Gheorghe Flutur a spus, intr-o conferinta de presa, ca anul 2014 va ramane in istorie ca fiind anul consolidarii dreptei politice in Romania, prin infiintarea marelui Partid National Liberal, rezultat din fuziunea PNL-PDL. "Dupa 25 de ani de tranzitie politica in Romania, dreapta s-a unit, iar anul 2015 va fi anul desavarsirii fuziunii in teritoriu", a spus senatorul sucevean.

El a sustinut ca a contribuit substantial la procesul de fuziune, precizand ca in 5 ianuarie va participa la sedinta din Comisia de unificare a partidelor, unde vor fi stabilite criterii, principii si foaia de parcurs pentru "desavarsirea fuziunii la temelie". Flutur a precizat ca fuziunea in structurile din teritoriu ar trebui finalizata la mijlocul anului 2015 intrucat urmeaza pregatirea anului electoral 2016.

"Desavarsirea fuziunii in teritoriu sa ne prinda la jumatatea anului pentru ca vrem sa intram in linie dreapta cu pregatirea anului electoral pentru 2016", a adaugat Gheorghe Flutur.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO