Elena Udrea: Probabil ca Elena Basescu, fiind mai departe de partid in ultima perioada, a prins un mesaj gresit

14-08-2014 08:44


Elena Udrea

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca este posibil ca Elenei Basescu, intrucat a fost "mai departe de partid in ultima perioada", sa i se fi transmis "un mesaj gresit", care a dus la o neintelegere.

Elena Udrea a comentat astfel mesajul Elenei Basescu de pe Facebook, unde a scris ca organizatiile PMP din teritoriu au probleme in a strange semnaturi pentru sustinerea candidatului PMP la prezidentiale Cristian Diaconescu din cauza liderului formatiunii.

"Parerea mea este ca, probabil ca din faptul ca doamna Basescu, fiind mai departe de partid in ultima perioada, nu a fost prezenta la sedintele noastre, probabil ca a prins un mesaj sau cineva i-a transmis un mesaj gresit si de aici neintelegerea", a spus Elena Udrea.

Ea a aratat ca "supararea" a pornit de la numarul mic de semnaturi adunate de organizatiile PMP pentru Cristian Diaconescu. "Supararea a pornit de la numarul mic de semnaturi adunate de organizatii, iar eu, cand am deschis subiectul nerealizarii target-ului de semnaturi, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului", a explicat Elena Udrea, conform Mediafax, care citeaza B1 TV.

Ea a aratat ca Diaconescu este candidatul PMP la prezidentiale si ca ea a fost cea care a propus "solutia Cristian Diconescu". Udrea a mai fost intrebata daca a vorbit la telefon cu Elena Basescu. "Am comunicat, nu cred ca acesta este subiectul si relatia mea cu Elena Basescu. Daca oricine ar fi spus asta si nu cineva care poarta numele Basescu nu conta", a aratat Udrea.

Intrebata despre eventualitatea ca Elena Basescu sa fi transmis de fapt un mesaj al tatalui sau, Traian Basescu, prin postarea pe Facebook, Elena Udrea a aratat ca ar trebui sa se faca distinctie intre ceea ce spune presedintele Basescu si ce spune fiica acestuia. "Eu am sa va rog sa faceti o distinctie intre ce poate sa spuna presedintele Traian Basescu si dansul poate sa spuna oricand ce doreste sa spuna si ce spune Elena Basescu. Elena Basescu este o alta persoana, chiar daca este fiica presedintelui. Doi la mana, din respect fata de tatal ei, de presedintele Traian Basescu, nu o sa comentez aspectul acesta", a spus Elena Udrea.

Ea mai spus ca nu se pune problema ca Elena Basescu sa fie exclusa din PMP. "Doamne fereste! Relatia mea cu Elena Basescu este o relatie de 10 ani. Nu se pune problema", a precizat Udrea, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.

Elena Udrea a mai spus ca "tehnic" este posibil sa se renunte la candidatul PMP, dar a precizat ca "deocamdata" PMP are un candidat si acesta este Cristian Diaconescu. Ea a vorbit si despre candidatura Monicai Macovei ca independent la prezidentiale, aratand ca electoratul "basist" este tentat o parte din acesta sa mearga cu Macovei. "Electoratul basist e tentat, o parte din el, sa mearga cu doamna Monica Macovei, acest electorat va vedea ca domnul Traian Basescu nu o sustine pe Monica Macovei, ci pe Cristian Diaconescu", a adaugat Elena Udrea, care a precizat ca in continuare principalul actor politic in aceasta campanie electorala este presedintele Traian Basescu, care nu mai candideaza, dar ca toti ceilalti se raporteaza la acesta pentru a obtine "vizibilitate" sau electorat.

De asemenea, Udrea a spus ca, pe masura ce PMP va avea o analiza mai precisa fata de situatia actuala, va sti ce poate sa vorbeasca si cu Traian Basescu.

Elena Basescu a scris, marti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca organizatiile PMP au "probleme" in a strange semnaturi pentru candidatul la prezidentiale Cristian Diaconescu "deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru".

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO