Dragnea: ”Am făcut atât de multe lucruri încât e foarte greu să le spunem pe toate odată”

Ultima actualizare: 18-04-2019 19:20
Liviu Dragnea la vot
Agerpres

Liviu Dragnea, a afirmat joi în localitatea suceveană Dumbrăveni, că pentru partidul său este acum "cea mai mare provocare" că nu poate expune toate lucrurile bune pe care le-a făcut în ultimii doi ani de guvernare, deoarece sunt foarte multe.

"Avem în faţă cea mai mare provocare pe care a avut-o un partid vreodată. Am făcut atât de multe lucruri încât este foarte greu să le spunem pe toate odată. De fapt, este imposibil. Nu există domeniu din viaţa socială, din viaţa economică care să nu fie prins în programul de guvernare şi pentru care să nu fi făcut ceva bun şi temeinic", a spus Dragnea, în discursul susţinut la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD.

Totodată, el le-a spus membrilor partidului că în demersul lor de a vorbi cu oamenii în campania electorală vor primi o broşură în care sunt menţionate toate aceste realizări din ultimii ani.

"De partea cealaltă avem minciunile acestor perverşi. 'PSD ciuma roşie'. Noi suntem ciuma roşie? Noi am tăiat salariile? Nu! (...) Îl au în fruntea lor pe ăla care a furat şase case de la statul român şi nu vrea acum nici să dea banii înapoi. Şi el vorbeşte de corupţie?", a adăugat Dragnea.

El a continuat atacul la preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că acesta nu a vorbit niciodată România "de bine" în afara ţării. "Iohannis când merge afară nu vorbeşte, tace, ascultă, îşi notează şi execută. Ăsta este preşedintele care ar fi trebuit să ne apere ţara (...) Nu îl bagă nimeni în seamă, nimeni nu îl bagă în seamă", a susţinut liderul PSD.

De asemenea, el a arătat că preşedintele Iohannis este înconjurat de "o gaşcă" de personaje asemenea lui. "Răzvan Cuc să spună ce a fost pe vremea lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor. Poate jandarmul ăla de la poartă are curaj şi spune cum a ieşit din minister şi i-au sărit din geantă câteva zeci de mii de euro", a mai afirmat Dragnea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO