Deputatul PSD Bacalbașa s-a strâmbat în timp ce un liberal vorbea în Parlament. VIDEO

15-02-2019 14:27


Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a început să se strâmbe, vineri, în timp ce un deputat de la opoziție, liberalul Florin Roman, critica de la microfonul plenului Camerei puterea social-democrată pentru că se opune majorării alocațiilor pentru copii.

Totul a început după ce Roman a venit la microfonul plenului și l-a acuzat pe președintele PSD Liviu Dragnea că ”fură de la copii”.

"Domnul Liviu Dragnea, adevăratul premier al României, m-aş fi aşteptat ca dumneavoastră să prezentaţi ceea ce a spus doamna prim-ministru pentru că de la dumneavoastră de pe Facebook am înţeles că viitorul sună bine.

M-au rugat mamele să vă întreb cât de cinic poţi să fii ca să furi de la copii, cât de hoţ poţi să fii ca să furi de la copii, de la pensionari, de la primari. V-aţi trădat colegii, domnule Dragnea. Singurul lucru bun din acest buget adoptat foarte târziu este reprezentat de majorarea alocaţiilor pentru copii, pe care PNL a reuşit să o impună", a afirmat deputatul PNL, în plenul Parlamentului, după votarea proiectului bugetului de stat.

Roman i-a acuzat pe cei din majoritatea parlamentară că nu au tratat "cu maximă seriozitate" amendamentele propuse de Opoziţie la proiectul bugetului de stat.

"Este păcat, domnilor din majoritatea parlamentară, că nu aţi tratat cu maximă seriozitate amendamentele propuse de Opoziţie, cele care privesc educaţia, îmbunătăţirea serviciilor de sănătate, generalizarea unor programe naţionale pentru copii. Ştim că nu vă plac copiii, dar gândiţi-vă la after school şi la masa de la şcoală, precum şi la deblocarea unor proiecte de autostrăzi pe care cetăţenii şi românii le aşteaptă de ani buni. Bugetul a fost adoptat şi nu putem spune că ne aşteptăm la vreo schimbare majoră pentru români. Mor oamenii în spitale pentru că nu doriţi investiţii, pentru că vreţi în continuare să nu avem bani pentru medicamente, şcolile sunt condamnate la improvizaţii şi lipsuri. (...) Închei prin a vă spune, dragi colegi, că o instanţă vă va condamna, domnule Dragnea, pentru că aţi furat de la copii", a adăugat Florin Roman.

Președintele de ședință, deputatul PSD Florin Iordache, i-a tăiat microfonul lui Roman de mai multe ori, mai ales după ce acesta încerca să spună până la capăt propoziția: ”Cât de cinic poți să fii, ca să furi de la copii!”

La un moment dat, după un astfel de moment, lângă deputatul PNL a venit și parlamentarul PSD Nicolae Bacalbașa, care ... a început să se strâmbe, așteptând la câțiva centimetri distanță de acesta, să preia microfonul.

După ce liberalul a plecat în banca sa, Bacalbașa a făcut declarații, în stilul său caracteristic: ”Vreau să arat că impotența, când se manifestă, se manifestă la modul grotesc. Și am văzut-o. Colegul a ceut mai înainte cuvântul pentru o problemă personală și are într-adevăr grave probleme personale, pe care eu le-am depistat când a început așa zisa grevă a foamei. Continuă.”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres, Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO