Deputata Marilena Meiroşu, care a demisionat din PSD, va activa în grupul parlamentar al PNL

Ultima actualizare: 25-08-2020 14:41
PNL, sigla
Agerpres

Deputatul Marilena Meiroşu va activa în grupul parlamentar al PNL, a anunţat, marţi, deputatul liberal Victor Paul Dobre.

Acesta a transmis în plenul Camerei Deputaţilor că Meiroşu, aleasă deputat în Circumscripţia electorală nr. 9 Brăila, activează din 20 august în cadrul grupului parlamentar al PNL.

Meiroşu a demisionat din grupul parlamentar al PSD.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a acuzat racolarea parlamentarilor de către liberali.

"Vă e teamă de anunţata moţiune de cenzură şi începeţi să transferaţi parlamentari de la PSD fără a avea niciun fel de reţinere şi jenă că au fost aleşi pe listele PSD. Dacă aşa doreşte să conducă PNL ţara în continuare, vă urez succes la alegeri, dar nu cred că faceţi cu unu în faţă", a afirmat Simonis, potrivit Agerpres.

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a dorit să enumere, "pentru domnul Simonis", câteva nume de localităţi din judeţul Olt "cu primari PNL care au fost racolaţi de colegul său Paul Stănescu".

"Discutăm de parlamentari, domnule Ştirbu, amestecăm lucrurile", a replicat preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Florin Iordache.

"PNL-ul a transferat 135 de primari de la PSD şi sunt cinci cazuri izolate într-un judeţ, într-un judeţ din care veniţi dumneavoastră, e adevărat, spune multe despre dumneavoastră, pentru că acei primari au plecat de la Putere la Opoziţie, domnule Ştirbu. Prin urmare, n-aş veni să mă laud la microfon că, la putere fiind, mi-au plecat primarii în opoziţie", a replicat Alfred Simonis, revenit la microfon.

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, a susţinut că "şi PSD şi PNL au dreptate" în privinţa acuzaţiilor de traseism.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO