Declaratia prin care Ludovic Orban a fost la un pas sa le supere pe femei, de ziua lor: "Cine sa se priceapa la curatenie?"

Ultima actualizare: 11-03-2016 07:04

Ludovic Orban a recunoscut, de ziua doamnelor si domnisoarelor, ca este condus in viata de doua femei: acasa de sotie, iar la partid, de Alina Gorghiu.
 

Apoi, impreuna cu alti colegi, a impartit flori. In zi festiva, liderii PNL promit ca se vor bate pentru legea care asigura reprezentarea corecta a femeilor in politica.

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL: "Cine sa se priceapa mai bine la bugete decat sotiile noastre? Cardul, recunosc, nu este la mine. Bugetul de venituri si cheltuieli...eu am asa, un rol consultativ. Cine sa se priceapa mai bine la achizitii?"

Ludovic Orban a incercat sa le atraga de partea sa pe sarbatoritele zilei si a vorbit la superlativ despre femeile din viata sa. Insa, din dorinta de a fi sincer, a fost la un pas sa le supere pe doamnele si domnisoarele din PNL.

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL: "Cine sa se priceapa la curatenie? Stim foarte bine ca mai suntem si noi pusi sa facem curatenie si mai aruncam gunoiul sub pres. Cine face casa luna? Hai sa fim cinstiti!"

Prezenti la intalnirea cu femeile din partid, Vasile Blaga si Catalin Predoiu au oferit, de asemenea, flori. Urari aparte au avut pentru co-presedinta Alina Gorghiu, care va deveni mama in curand. Pana sa intre in concediu de crestere a copilului, aceasta vrea ca 30% din locurile din Parlament si administratie sa fie ocupate de doamne. Pentru asta a scris chiar si o lege, aflata acum in dezbatere.

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL: "Nimeni nu spune ca 54% dintre absolventii de studii superioare sunt femei. Desigur, lumea uita ca aproape 52% din populatie inseamna femei".

Insarcinata in sase luni, sefa partidului a vorbit si despre masurile pe care statul ar trebui sa le ia pentru sustinerea familiei si a mamelor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO