Radu Berceanu: Autostrada Transilvania a fost si este o prostie

18-05-2011 00:55

Radu Berceanu

Radu Berceanu a declarat in cadrul unei dezbateri a Comitetului National pentru Dezvoltare (CND), ca lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania nu reprezinta o "prioritate" pentru Romania.

Directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest (ADR S-V) Oltenia, Marilena Bogheanu, a afirmat, marti, la o intrunire a CND, ca in judetele din Transilvania, prin Strategia Nationala de autostrazi si drumuri expres, au fost prevazute sa treaca mai multe coridoare europene, beneficiind astfel de constructia de infrastructura rutiera.

"Vreau sa va spun ca ne comparam cu alte regiuni care, oricum, erau mai dezvoltate ca noi si stiti mult mai bine ca mine ca in strategia Nationala de Autostrazi si Drumuri Expres trec foarte multe coridoare europene prin Transilvania, dar nu mai continuu pentru ca se intelege ce vreau sa spun", a declarat Marilena Bogheanu.

Drumarii straini: Cum se fac blaturile la licitatiile romanesti

Ea a fost intrerupta de fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu, care a spus: "Am sa spun eu. A fost o prostie si este o prostie! Autostrada Transilvania nu e o prioritate. Pentru ca am vorbit cu Uniunea Europeana noi Romania si am spus: «vrem Culoarul IV» si dupa aceea nu am fost seriosi sa ne tinem de Culoarul IV. De aceea nici nu ne sprijina UE si de altfel nimeni pentru Transilvania.

La ce s-a angajat Guvernul pentru urmatorii 2 ani

Am facut acea bucata pentru ca era inceputa 80 la suta si trebuia facuta, pentru ca era pacat sa aruncam pe geam toata munca aia si banii aia. Dar nu e o prioritate. In domeniul autostrazilor, Autostrada Transilvania este prioritatea doi. Daca mergem pana la Cluj, ne omoara pe strazi".

Citeste si

Lista celor 9 sortimente de vin romanesc, falsificate. Bem apa cu alcool

Ultima dorinta a unui baietel de 11 ani, pe patul de moarte

Made in Romania. Leacul pentru alunitele canceroase zace intr-un frigider

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO