PDL, despre cazul Columbeanu in Parlament: "Nu participam la mascarada"

17-05-2011 14:17

Irinel Columbeanu

Deputatul PDL Marius Dugulescu, vicepresedinte al Comisiei pentru drepturile omului in Camera Deputatilor, a declarat ca parlamentarii democrat-liberali refuza sa participe la audierile in cazul Columbeanu, despre care spun ca e o "mascarada".

Marius Dugulescu sustine ca presedintele Comisiei pentru drepturile omului, Nicolae Paun, "a hotarat singur", fara consultarea membrilor comisiei, sa audieze reprezentantii institutiilor publice, in cazul minorei Columbeanu.

"Eu am aflat din presa. Sunt vicepresedinte al comisiei si nu consider ca acest caz excesiv mediatizat trebuie continuat in Parlamentul Romaniei. Grupul PDL se retrage de la o astfel de mascarada", a spus deputatul PDL, citat de Mediafax. In opinia lui Dugulescu, "Parlamentul Romaniei este mai presus de Irinei si Monici".

Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputatilor i-a invitat in aceatsa dupa-amiaza, la audieri, pe reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Ilfov, in legatura cu situatia fiicei Monicai si a lui Irinel Columbeanu.

Alesii dezbat cazul Columbeanu. Custodia Irinei, prioritate pentru deputati

Iri si memoriul de 100 de pagini. Cum il poate ajuta Boc

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO