Bat clopote de nuntă în PSD. Liderii partidului vorbesc despre căsătoria lui Dragnea

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Bat clopote de nuntă în PSD. Liderii social democrați vorbesc deschis despre căsătoria lui Liviu Dragnea cu iubita lui, Irina Tănase, tânăra care i-a stat alături la congresul de sâmbătă al partidului.

Deși cel vizat nu a anunțat dacă și când se însoară, mulți colegii ar vrea, desigur, să-l cunune.

Șefa Guvernului, Viorica Dăncilă, a fost prima care s-a oferit, iar Gabriela Firea, a anunțat că ea și soțul ei, sunt nași de profesie.

"Mulți au vrut să-mi fie mie nași", a răspuns ironic, Dragnea.

 Irina Tănase a fost întâmpinată la congresul de sâmbătă de ce are mai bun PSD-ul pe linie de doamne: premierul României, primarul Capitalei și alte figuri feminine importante în partid.

Viorica Dancilă a purtat-o cu grijă printre oamenii strânși în fața Sălii Palatului, apoi a condus-o la locul rezervat pentru ea în primul rând. Și asta chiar dacă nimeni nu știe dacă este membru de partid.

Gabriela Firea, vicepreședinte: "Sunt într-o relație de câțiva ani de zile, se iubesc, am înțeles că Irina îl susține foarte mult. Un cuplu se sudează atât prin sentimentele, iubire, afectivitate, dar și prin susținere și suport".

Colegilor de partid nu li s-a părut nepotrivit că iubita șefului stă în primul rând. Iar zvonurile despre dragostea lor au făcut-o pe șefa Guvernului să se ofere să-i cunune. Dragnea nu a făcut niciun anunț despre o viitoare căsătorie, deși tânăra lui iubita poartă pe mâna un inel care dă de gândit.

Viorica Dăncila, președinte executiv PSD: "E o domnișoară foarte decentă, foarte drăguță, pe mine m-a bucurat că a stat în primul rând. E un om deosebit, inteligent, modest".

Gabriela Firea, vicepreședinte: "Dacă va face un astfel de anunț și ne va invită la cununie și apoi la nuntă și vom fi și noi invitați cu siguranță vom onora, mai ales că noi suntem nași de profesie. Să fie o bătălie între mine și doamna Dăncilă pe acest subiect? Niciodată nu va fi o bătălie. ÎI dau întâietate. E mult mai veche ca mine în partid".

Irina Alexandra Tănase are 26 de ani, cu aproape 30 mai puțin decât iubitul sau. Liviu. Cei doi se cunosc din 2012, când șeful PSD era ministru al Dezvoltării, iar tânăra îi era asistentă la minister.

Liviu Dragnea s-a despărțit de fosta soție, Bombonica Prodan, de câțiva ani buni, iar în 2015 au făcut și partajul.

Din prima căsătorie, șeful PSD are un băiat, Valentin Dragnea, de 29 de ani, și o fată, Alexandra Dragnea, de 25 de ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO