Anunț important făcut de Gabriela Firea. Ce spune despre candidatura la șefia PSD

Ultima actualizare: 27-12-2019 22:05
Firea
Agerpres

Preşedintele PSD Bucureşti, primarul general al Capitalei Gabriela Firea, a declarat vineri seara că nu va candida pentru preşedinţia PSD la următorul congres al formaţiunii pentru că vrea să se dedice "în totalitate" Primăriei Capitalei.

Întrebată vineri seara, într-o emisiune la un post de televiziune, dacă va candida la şefia PSD, Gabriela Firea a negat, argumentând că îşi va îndrepta toată atenţia spre Primăria Capitalei şi a adăugat că are alţi colegi în partid, "mai calificaţi" pentru conducerea partidului.

„Nu, la şefia PSD nu candidez, pentru că vreau să mă dedic în totalitate Primăriei Capitalei şi două job-uri cu responsabilitate nu se pot face bine, corect, coerent şi dinamic, undeva ar fi un minus. A fi primar general este într-adevăr o muncă pe care o fac toţi primarii din ţară, dar răspunderea este mult mai mare pentru că este un număr mai mare de cetăţeni, este cea mai mare aglomerare urbană şi complexitatea activităţilor este pe măsura funcţiei. Nu s-ar putea în acest moment. Şi cred că este şi prematur (...) Am alţi colegi în partid, care sunt mai calificaţi, au mai multă experienţă, au mai mulţi ani în PSD", a spus Gabriela Firea.

Aceasta a menţionat că ar dori ca la conducerea PSD să fie atât persoane din "garda veche", cât şi din "garda nouă" şi să fie "şi doamne, şi domni".

„Să fie cineva din garda veche, împreună cu cineva şi din garda nouă. Păi nu aşa e cel mai bine? Să fie şi cei care au trecut prin toate etapele partidului, au cunoscut şi succesul şi insuccesul şi aveau şi preşedintele ţării pe atunci, şi guvernare, şi opoziţie şi cineva care să vină din noua generaţie de politicieni, cum spuneţi dumneavoastră garda nouă, să aducă un suflu nou. Aşa ar fi cel mai normal. Să fie şi doamne, şi domni", a mai spus Gabriela Firea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO