Antonescu: Socurile din economia mondiala vor avea repercusiuni nefaste si asupra Romaniei

Dată publicare: 08-08-2011 16:59
Dată actualizare: 01-11-2012 12:20


Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca socurile din economia mondiala vor avea efecte nefaste si asupra Romaniei, care este in continuare slab guvernata. Liberalul mai crede ca vor fi probleme si din cauza scaderii exporturilor.

"Nu putem sa fim relaxati contrapunand imaginea unui Obama ingrijorat, ba chiar la stramtoare, imaginea unei economii americane care, pentru prima data in istorie, scade in rating si imaginea unui Emil Boc din ce in ce mai vesel, cu o economie din ce in ce mai infloritoare, cu o recesiune la timpul trecut si cu perspective din ce in ce ami frumoase in materie de inaugurari", a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

El a aratat Romania este in continuare "fragila si fragilizata" de propriul ei Guvern, care aloca fara discernamant banul public pentru a-l folosi in mod corupt in scopuri clientelare.

Crin Antonescu a mai spus ca sansele Romaniei la productia pe export ridica semne de intrebare foarte serioase in momentul in care economiile mari se contracta.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO