PNL are cel putin trei propuneri de premier independent. Vezi care sunt

21-10-2010 00:00

Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat ca a primit mandat de la Consiliul National Executiv al formatiunii sa discute cu PSD pe tema premierului, el precizand ca liberalii au deja cel putin trei propuneri de prim-ministru independent.

Liberalii i-ar putea propune pe Klaus Johannis, Stere Farmache si Mariana Gheorghe pentru functia de premier, in eventualitatea adoptarii motiunii de cenzura a opozitiei si a initierii unor negocieri pentru constituirea unui guvern.

Surse liberale au precizat ca cele trei propuneri au fost formulate, miercuri, in sedinta Consiliului National Executiv al PNL, de catre Crin Antonescu, cei trei independenti fiind agreati, in principiu, de liberali ca si "candidati pentru functia de premier de avarie". Totusi, propunerile pot suferi modificari, potrivit surselor.

Pe langa cele trei au mai fost vehiculate si alte nume din domeniul finantelor, precum Daniel Daianu, varianta care nu a fost acceptata avand in vedere faptul ca a fost exclus din PNL din cauza "independentei sale fata de partid", dar si pentru "colaborarea" sa cu presedintele Traian Basescu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO