Antonescu: Nu se poate pune problema ca PNL sa fie dat afara de la guvernare. Ar trebui sa fie clar

29-09-2013 17:27

Crin Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, la Pitesti, ca nu se poate pune problema ca liberalii sa fie dati afara de la guvernare, iar acest lucru "ar trebui sa le fie foarte clar tuturor".

"Noi, impreuna cu PSD, am castigat dreptul de a guverna aceasta tara impreuna de la cetateni. Iar daca, din nenorocire, aceasta intelegere nu ar putea fi respectata, daca noi am esua in angajamentele noastre fata de cetateni, asta inseamna ca nu ar mai exista acest guvern. (...) Nu se poate pune problema ca liberalii sa fie dati afara de la guvernare, pentru ca dai afara pe cineva pe care l-ai angajat, iar PNL a fost angajat la guvernare, impreuna cu PSD, de cetatenii romani.

Acest lucru ar trebui sa le fie foarte clar tuturor. Sunt convins ca le este clar partenerilor nostri, nu am nicio indoiala ca ii este clar primului-ministru, care niciodata nu a invocat o astfel de situatie. PNL, pe de alta parte, nu se gandeste sa iasa de la guvernare, pentru ca PNL nu a dezertat niciodata dintr-o intelegere politica si nu a dezertat niciodata dintr-un contract pe care l-a incheiat cu cetatenii Romaniei", a declarat Crin Antonescu in fata celor aproape 700 de delegati din toate organizatiile PNL din Arges prezenti la Conferinta Teritoriala.

La Conferinta Teritoriala a PNL Arges au fost alese structurile de conducere ale organizatiei, senatorul Ion Popa fiind reales la sefia filialei.

Ion Popa, care este presedinte al PNL Arges din martie 2010, a fost, de altfel, singurul candidat la alegerile de duminica.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO