Aliodor parapsihologul incinge scena politica din Romania

19-01-2010 00:00

Cum la noi nimic nu e normal, activitatile paranormale infierbanta rau scena politica... La confruntarea decisiva dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, seful statului a fost insotit de un expert in parapsihologie.

Domnul cu pricina se numeste Aliodor Manolea. Este expert in psiho-energetica si a scris o sumedenie de carti in domeniu. Si-a facut asadar un nume, din moment ce politicienii au apelat la serviciile sale.

La ultima dezbatere electorala dintre Mircea Geoana si Traian Basescu, Aliodor Manolea a stat in permanenta la cativa pasi in urma sefului statului.

"Eu am spus ca am remarcat o persoana care mi s-a parut ca nu avea ce sa caute acolo", isi aminteste Mircea Geoana.

Aliodor Manolea a fost alaturi de Traian Basescu si in noaptea alegerilor, la sediul PD-L din Modrogan. Seful cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, declara ca nu-l cunoaste pe Manolea si a negat ca aceasta ar avea vreo legatura cu institutia.

Cat despre membrii staff-ului candidatului Basescu, acestia s-au ferit sa faca declaratii.

Numai ca acelasi personaj Aliodor Manolea a fost si langa Mircea Geoana, in campania pentru euro-alegerile din 2007. Liderii PSD isi amintesc de el, insa sustin ca n-au inteles prea bine cu ce se ocupa.

"A venit in urma cu cativa ani sa-si ofere serviciile PSD, chiar a avut zile intregi cand venea pe la partid", isi aminteste Lia Olguta Vasilescu, senator PSD.

"L-am vazut si eu pe aici, stiu ca era interesat de problemele din partid. Daca dupa aceea s-a razgandit si a decis sa faca manevre terapeutice in alta parte este problema lui", spune si Nicolae Banicioiu, presedinte TSD.

Si alti initiati in domeniu confirma ca e o moda printre politicenii sa isi angajeze parapsihologi. Mai mult pentru propria protectie energetica.

Isteria atacurilor prin puterea mintii a pornit dupa ce Mihaela Geoana a afirmat ca in timpul ultimei confruntari cu Traian Basescu, sotul ei a fost bombardat cu energii negative.


VIDEO PROTVPLUS.RO